Nieuwe partner 14 juni 2016

Midden Mei zijn we  in zee gegaan met onze nieuwe partners in Belgie. De samenwerking met outdoor bedrijf Udendors in Belgie  kwam tot stand na een bezoek van Raf en Steven, bedrijfsleiders van Udendors, aan Fjällspirit.
Udendors is gelokaliseerd in de Ardennen en is de perfekte aanvulling voor Fjällspirit omdat ook zij gespecialiseerd zijn in allerhande outdoor aktiviteiten, teambuilding, bushcraft, survival cursussen etc.
Het projekt krijgt stilaan vorm. Binnenkort publiceren we de uitgewerkte programma´s hier op de website en Facebook.

www.udendors.be

 

 

Tactical Survival cursus 23 februari 2016

Dit programma hebben we in het leven geroepen naar aanleiding van alle spectaculaire survival programma´s die nu tegenwoordig op TV te zien zijn. Er zijn een heleboel mensen die zich aangesproken voelen, zichzelf willen testen en hun grenzen willen verleggen.
Is deze cursus geschikt voor iedereen? NEEN. Weliswaar volstaat een normale goeie conditie, maar we richten ons vooral naar diegenen die er niet voor terugdeinzen tot het uiterste te gaan en vooral geïnteresseerd zijn in de “militaire” aanpak van de survival.

Meer informatie en foto´s te zijn vinden onder de rubriek Aktiviteiten.

Nieuwe arrangementen 24 maart 2015

We pakken deze zomer uit met een nieuw programma waarbij we ons vooral richten tot al wie geïnteresseerd is in vissen. Onder de rubriek "Fishing Paradise"  vindt u hierover meer informatie.

Verder zijn we ook druk bezig aan het uitwerken en professionaliseren van winter en zomer buscraft cursussen. Het Fjällspirit team heeft meteen ook extra professionele ondersteuning van onze  nieuwe partners Steven en Raf van het belgische outdoor bedrijf Udendors .

Meer geupdate informatie binnenkort onder de respectieve rubrieken.

 

Winter 2014 9 maart 2014

We zijn al een heel eind gevorderd in deze winter en nog niet veel tijd gehad om de website bij te werken. Intussen hebben we alweer een heleboel fijne mensen bij ons te gast gehad, met de krokusvakantie als topper. In de loop van de komende weken, plaatsen we zeker een aantal prachtige foto´s met mooie herinneringen aan onze gasten. Een voorproefje is reeds te vinden onder de rubriek met foto´s.
 

Infodagen bij De Zwerver in Mol 25 augustus 2013

Fjällspirit organiseert opnieuw een aantal infodagen in Belgie. Deze keer in samenwerking met outdoorzaak De Zwerver in Mol.

Wie meer wil weten over een winter- of zomervakantie bij Fjällspirit in Zweden is meer dan welkom tijdens de infodagen op Donderdag 10, Vrijdag 11 en Zaterdag 12 Oktober 2013.
Gino en het Fjällspirit team staan je graag met raad en daad bij.
Voor een wegbeschrijving en openingsuren kan je terecht op www.dezwervermol.be

Nieuwe foto´s 30 juni 2013

Het zomerseizoen loopt op volle toeren. Onder de foto rubriek bij "zomer" en "bushcraft" zijn er onlangs dan ook heel wat nieuwe  foto´s bijgekomen.
 

Goed zo, Els! 16 juni 2013

Volgend weekend viert Zweden "midsommar".
Els die mag nu al de champagne boven halen. 1 dag na aankomst en 5 min nadat ze de hengel in het water had, haalde ze reeds een joekel van een bergforel boven!